"Voit lähestyä meitä sähköpostilla taikapilvikarkelot@gmail.com kaikilla mieltäsi askarruttavilla kysymyksillä, mutta saatat löytää vastauksen myös täältä."


Miten tilaan teidät keikalle?

Sähköposti on helpoin tapa ottaa meihin yhteyttä. Voit lähettää viestin osoitteeseen taikapilvikarkelot@gmail.com ja vastaamme sinulle vuorokauden kuluessa.


Mitä minun tulee ilmoittaa viestissäni?

Tärkeimmät tiedot ovat keikan päivämäärä, kellonaika ja sijainti. Voit varautua vastaamaan myös seuraaviin tärkeisiin seikkoihin,

  • kuinka pitkän keikan toivotte meiltä; settien pituuksia esim. 1 x 45 min, 2 x 45 min, tai 2 tuntia pienellä tauolla
  • laitteisto; minkälainen mahdollinen äänentoistojärjestelmä paikasta löytyy
  • roudaus; milloin juhlapaikalle voi tulla tuomaan ja testaamaan kamat (pystytys n. 60 min ja soundcheck n. 20-40 min.)
  • arvio osallistujamäärästä; tämä vaikuttaa laitteistomme kokoon

Minkälaisissa juhlissa olette soittaneet?

Tyypillisiä keikkojamme ovat häät, firman bileet, pikkujoulut ja syntymäpäivät. Juhlat ovat olleet sekä erinäköisiä intiimejä tilaisuuksia että useamman sadan hengen jättibileitä. 


Paljonko veloitatte keikasta?

Laskemme lisätietojen (tilaisuuden luonne, kesto, sijainti, muut toiveet bändille jne.) perusteella tarjouksen. Lisäksi jos oma kalustomme ei riitä suureen tilaan, vuokraamme tarvitsemamme äänentoistolaitteet ja pakettiauton. Nämä ovat laskutettavia kuluja. 

Psst! Tilaajan ja bändin välisessä sähköpostiketjussa selkeästi sovittu keikka on pitävä sopimus.


Voiko mikrofonianne lainata puheiden pitämiseen?

Tottakai! 


Voiko teiltä toivoa kappaleita?

Otamme kyllä biisitoiveita vastaan ja pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan. Jos toiveita kuitenkin on enemmän kuin muutama, niiden harjoitteluun menee aikaa ja sovimme tästä mahdollisesti aiheutuvista lisäkuluista. Häätanssit ja muut tärkeään juhlaan kuuluvat kappaleet toteutamme poikkeuksetta. Ohjelmisto-sivulta löydät soittamiamme kappaleita, joista voit toivoa omia suosikkejasi settiin mukaan.

Psst! Kerrothan toiveista mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kolme viikkoa ennen juhlia.


Kuinka kovaa soitatte?

Sovitamme äänenvoimakkuuden juhlatilaan sopivaksi, emmekä halua rikkoa kenenkään korvia. Livetilanteessa soitto saattaa kuitenkin olla paikoin lujaa, varsinkin kaiuttimien välittömässä läheisyydessä. Meillä on usein keikoillamme mukana äänimies, joka varmistaa äänitasojen pysymisen laadukkaina koko keikan ajan. 


Kuinka ison esiintymislavan tarvitsette?

Olemme viisihenkinen yhtye, joten soittotilaa tulisi olla tämän mukaan. Ihanteellinen koko tilalle olisi 6-10m2, mutta olemme soittaneet pienilläkin lavoilla ja aina on mahduttu. Jos tilassa ei ole esiintymislavaa, voimme pystyttää itsellemme alueen sopivaan paikkaan.


Luo kotisivut ilmaiseksi!